Слънчев бряг под зоркия поглед на министър Ангелкова

Министърът на туризма Николина Ангелкова направи обиколка из алеите на курорта

04.06.2016 | 13:30
Слънчев бряг под зоркия поглед на министър Ангелкова

Министърът на туризма Николина Ангелкова се разходи из алеите на "Слънчев бряг", придружена от представители на туристическия бранш в курорта, съобщиха от пресцентъра на воденото от нея ведомство.

Наскоро Управителният съвет на Съюза на собствениците и представители на министерството и общината взеха решение да се направи анализ на инфраструктурата, да се уточни броят на незаконните обекти и да се набележат конкретни мерки за подобряване на имиджа на курорта. Вероятно това е предизвикало внезапната проверка

Туристическият бизнес е частен и от вашата инициативност очаквам да произтекат конкретните предложения за положителна промяна в състоянието на алеите и визията на курорта, се е обърнала Ангелкова към придружаващите я хотелиери, концесионери и собственици на обекти. 

По думите й е недопустимо неугледни павилиони, сергии и каравани да продължат да загрозяват най-големия ни черноморски курорт и да затрудняват свободното придвижване на туристите по крайбрежната алея.
Министър Ангелкова е допълнила, че  проверките тепърва започват и че държи на стриктното спазване на концесионните и наемните договори.