Битият на Околовръстното: Никой не спря, за да помогне

Нападателите му са носели пистолети, при боя е била ранена и жена му

25.02.2016 | 09:16 Редактор: Мария Аладжова
Битият на Околовръстното: Никой не спря, за да помогне

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата. 

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Междувременно стана ясно, че полицията е задържала нападателите, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Днес пострадалият ще се яви пред органите на реда, за да разпознае агресорите.

Вижте видеото от свадата вчера: