Коронясаха петзвездния InterContinental Sofia за "Бранд на годината"

Няколко години след своето откриване иконата на съвременния лукс в България вече се радва на над 30 национални и международни отличия

22.05.2024 | 10:06 Редактор: Толя Стоянова
Коронясаха петзвездния InterContinental Sofia за

InterContinental Sofia добави поредно престижно отличие към своята богата колекция от награди. Петзвездният хотел у нас, който е част от водещата международна верига InterContinental Hotels Group (IHG®), грабна титлата "Бранд на годината" 2023 в категория хотели на официална церемония, проведена в резиденция Диневи. 

Така само няколко години след своето откриване, емблематичният хотел на пл. "Народно събрание" се превърна в икона на съвременния лукс в България, печелейки над 30 отличия от най-престижните национални и международни конкурси.

Призът беше връчен на Виолета Милушева, директор Продажби и Маркетинг на хотела, която изрази своята благодарност към журито за високата оценка, подчертавайки, че това признание е резултат от всеотдайната работа на целия екип на хотела в София.

"Наградата е поредното доказателство за високото ниво на обслужване, изискана атмосфера и неповторим стил, които InterContinental Sofia предлага на своите клиенти", подчерта тя по време на церемонията. 

Събитието беше организирано от Дамски клуб "Бизнес на високи токчета" и "Класация.БГ", отличавайки най-иновативните и успешни български брандове. На церемонията бяха наградени 38 компании от различни сектори на икономиката.

Националните награди за "Бранд на годината" са признание за неуморните усилия на екипите, които изграждат и поддържат интереса на своите брандове на постоянно променящия се пазар. Класацията разкрива и награждава всички компании, които са постигнали най-голям успех в утвърждаването на своята търговска марка през годината.

За InterContinental Sofia

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 6 000 хотела в над 100 страни. Хотелът е собственост на водещата инвестиционна компания "Галакси Инвестмънт Груп". Той предлага неповторимо изживяване и спиращи дъха гледки към "Св. Александър Невски" и Витоша.