Близо 100 брокери и компании се борят за призове в националния конкурс REAL ESTATE AWARDS

Церемонията по награждаване ще се проведе на 28 май в Интер Експо Център

20.05.2024 | 15:04 Редактор: Толя Стоянова
Близо 100 брокери и компании се борят за призове в националния конкурс REAL ESTATE AWARDS

Засилен интерес и повече кандидатури спрямо миналата година регистрират организаторите на националния конкурс в сектора недвижими имоти Real Estate Business Awards. Близо 100 компании и брокери подадоха своите номинации и ще се състезават за общо 17 награди в различни категории. На 28 май в Интер Експо Център ще бъдат определени най-добрата агенция за недвижими имоти за 2023 г., брокер на годината, най-динамично развиващата се компания, най-добрият сайт на фирма за недвижими имоти, както и най-успешната реклама на имот и победител в PropTech сектора. Най-много са кандидатите в категориите "Дебют на агенция за недвижими имоти" и "Най-добър сайт на фирма за недвижими имоти", разкриват организаторите от портала за недвижими имоти Imoti.net. Всички категории и подкатегории в конкурса може да видите на Investor Media PRO

Националният конкурс REAL ESTATE AWARDS е продължение на проекта "Годишните награди на Imoti.net", който в продължение на 8 години отличаваше най-добрите в сферата на недвижимите имоти. Тази година проектът се провежда за 9-и път, развива се още повече, като вече има ново име - Real Estate Business Forums & Awards, както и още по-силна заявка да фокусира вниманието на обществото върху сектора на недвижимите имоти, насърчаването на добрите практики и прозрачността в бранша. Освен награди в традиционните си категории, за пръв път на церемонията Real Estate Business Awards Imoti.net ще даде и своята специална награда - за отличаване на експерти с доказан професионализъм в сектора, като тази година конкурсът надгражда с още една категория за брокер недвижими имоти на годината, който е определен от сектора чрез директно допитване до стотици водещи представители на бизнеса с имоти.

"На 28 май очакваме бляскава церемония, която за девети път да покаже уважението ни към компаниите и професионалистите в сектора на недвижимите имоти, които работят коректно. Щастливи сме, че националният конкурс успя да се наложи като най-авторитетния и достойния в бранша. Все повече фирми от страната заявяват участие, което означава, че усилията ни се ценят", каза Снежана Стойчева, управител на портала за недвижими имоти Imoti.net, който е част от Investor Media Group.

Победителите в националния конкурс са избрани от експертното жури, част от което са главният архитект на Столична община Здравко Здравков и изпълнителният директор на Българската фондова борса и член на Съвета на директорите доц. д-р Маню Моравенов. Състава на експертното и независимо жури може да видите ТУК

След церемонията на 28 май, проектът на Imoti.net - Real Estate Business Forums & Awards, ще продължи с провеждането на серия от експертни дискусионни форуми в цялата страна под надслов "Стандарти на бъдещето в средата ни на живот". За подробности кога и къде се проведат, следете уебсайтовете и социалните мрежи на Investor Media PRO и Imoti.net.

Генерален партньор на Real Estate Business Forums & Awards е Пощенска банка. Основен партньор е Имоти Премиер. Конкурсът се организира с подкрепата на М Кар Груп – BMW дилър, Unique Estates, New Estates, ERA Недвижими имоти Явлена, JTI, Софконсулт, SpreadIT, Групама Застраховане ЕАД, Devin, Vinopoly, White Bite Catering, HIT Max, shоp.gladen.bg, J Point Group, DiKa, Photocorner.bg и Camping Gradina.

Институционални партньори на проекта са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти "FIABCI", Камарата на строителите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация, Камара на архитектите в България, Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес, Столична община и Национално сдружение недвижими имоти.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вестник "Строител" и Stolica.bg.