ГЕРБ регистрира листата си в Габрово, водач е Томислав Дончев

Осмото място се попълва от квотата на СДС

02.05.2024 | 16:21 Редактор: Толя Стоянова
ГЕРБ регистрира листата си в Габрово, водач е Томислав Дончев

Депутатът Томислав Дончев е водач на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС от Габровския избирателен район. На следващите позиции са представители на всяка от общините в областта. Осмото място в листата се попълва от квотата на СДС.

Дончев е заместник-председател на партия ГЕРБ, а през годините е бил вицепремиер, евродепутат, министър, народен представител, кмет на Габрово. Дончев прави заявка, че ще работи за завършване на големите инфраструктурни проекти в областта и изтъква необходимостта от изграждане на нова индустриална зона, повишаването на стандарта на живот, както и развитието на професионалното образование в региона.

Второто място в листата на ГЕРБ, която беше регистрирана в Районната избирателна комисия в Габрово, заема ново лице, представител на гражданската квота - спортният мениджър Михаил Митов, който е изпълнителен директор на Футболен клуб "Янтра" (Габрово).

На следващите позиции са общински съветник от Севлиево и местните партийни координатори от Трявна и Дряново, пояснява БНР.

Скъпо ли ви е агнешкото месо за Великден и Гергьовден?

Не, цените са като миналогодишните.
18%
Няма да мога да си позволя агнешко.
44%
Ще си купим, но малко, колкото да има агнешко на трапезата за празниците.
38%
Общо 525 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)