Непочистени клони и опасни дървета до блокове и детска площадка

В платформата на Helpbook ни изпратиха сигнали от страната

16.04.2024 | 19:10 Редактор: Анисия Иванова
Непочистени клони и опасни дървета до блокове и детска площадка

След бурите през миналата година до ден днешен се вижда погромът от тях из цялата страна. Съборени дървета, лежащи по земята, несъбрани и неизвозени клони, вършини, че и дори неприбрани отрязани дървета и пънове - оставянето им в това състояние е недопустимо.

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха немалко сигнали по този въпрос, както и за опасни дървета, които имат нужда от изрязване или премахване.

Непочистена територия от паднали и изрязани клони все още преседява в локалното платно на столичен булевард. От изпратените снимки се вижда още и голямо количество струпана дървесина около контейнерите за смет, която не е почистена с месеци. Молбата е спешно да се прати екип.

Изпратиха ни снимки и в друг сигнал, на които се виждат опасни наклонени дървета, които са в близост до жилищни блокове и детска площадка и фитнес на открито. "Много млади дървета с невъзможност за израстване и са наклонени на пътеката!"

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата Helpbook.info, където да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема.

Снимка: Helpbook

Ще слеете ли майските празници и ще си вземете ли кратка ваканция?

Ще ги слея, има много празнични дни.
51%
Няма да ги слея, защото работата не ми позволява това.
28%
Няма значение, че ще редуваме почивни и работни дни.
21%
Общо 676 гласа