Сигнал от Варна: Тесни клетки във ветеринарна клиника, мръсотия, миризма

Ако видите нередност, пишете в платформата HelpBook

10.04.2024 | 23:20 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от Варна: Тесни клетки във ветеринарна клиника, мръсотия, миризма

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха шокиращ сигнал относно действията на варненска ветеринарна клиника. Според разказа на очевидеца престоят на животните категорично не е съобразен с нуждите им - тесни пространства, мръсотия и ужасна миризма.

Основният повод обаче е друг - бременна котка била отведена във въпросната клиника от трето лице, което заплатило за кастрацията, която била извършена впоследствие. Животното било върнато във видимо не добро състояние след операцията, което не се подобрява до този момент. Недоумяваме как и защо се е извършила такава интервенция в напреднала бременност, поради какви причини е било необходимо това и граничи ли с всякаква липса на хуманност?

Снимки на котката били засечени в социална мрежа, като под тях се четат благодарности и хвалебствени излияния, относно добре свършената работа по кастрацията. Авторът на сигнала направил многобройни опити да се свърже с организацията, но това така и не се увенчало с успех. "Моля да предприемете някакви действия, защото това, което правят е недопустимо и е крайно време за такива действия да се налагат солидни глоби, така както е в доста държави“, завършва сигналът.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.