Главчев: Байрамът сплотява хората, време за равносметка

"Уважението към по-възрастните, към родителите е най-важното духовно дело", смята служебният премиер

10.04.2024 | 09:00 Редактор: Вяра Димова
Главчев: Байрамът сплотява хората, време за равносметка

Поздравявам най-сърдечно по случай празника Рамазан Байрам всички мюсюлмани, като им пожелавам здраве, щастие и благоденствие. Това написа служебният премиер Димитър Главчев в профила си във Facebook.

"Байрамът сплотява хората, независимо от различията по религиозен или етнически принцип. Времето, в което живеем, изисква да бъдем по-сплотени и по-щедри, да се отзоваваме на повика на всеки, който има нужда от помощ и да бъдем съпричастни към проблемите на всеки. Уважението към по-възрастните и най-вече уважението към родителите е най-важното духовно дело, което никой не бива да забравя. В тези дни молитвата към Всевишния за страдащите по света и за запазване на родината ни от бедствия е задължение на всеки. Това е най-малкото, което всеки може и е длъжен да направи", добави той.

Главчев подчерта, че Байрам е време за равносметка.

"Нека всеки от нас се опита да погледне себе си и да види какво е постигнал и какво е пропуснал. Нека се поздравим, да зарадваме хората около нас и да се усмихнем. Това ще ни направи по-силни и по-щастливи. Да ви е честит Рамазан Байрам!", написа още служебният премиер.

Одобрявате ли служебното правителство на Димитър Главчев?

Не, не одобрявам предложените имена.
53%
Одобрявам, кабинетът е експертен.
30%
Има приемственост, тъй като остават министри от предишното редовно управление.
17%
Общо 1403 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)