В центъра на София: Пожар в изоставена сграда, причинен от мигранти, общината нехае

В платформата на Helpbook.info за пореден път ни писаха за проблема

22.03.2024 | 22:00 Редактор: Анисия Иванова
В центъра на София: Пожар в изоставена сграда, причинен от мигранти, общината нехае

В платформата на Helpbook.info за пореден път ни писаха за опасна, изоставена сграда в центъра на София и за липсата на мерки от страна на общината.

"На 23 март 2024 се навършва една година от подадения пореден сигнал за състоянието на един общински имот, оставен в полуразрушено състояние да застрашава живота и здравето на всички преминаващи по улица "ВЕСЛЕЦ" в столицата. Отговор естествено няма, намеса на т.нар. общински власти няма, както няма и никакъв интерес от страна на общинските власти да се разреши проблемът.

Въпросната сграда служи за подслон на 5-10 мигранти, които необезпокоявано си внасят гуми и мебели за горене. Поредният пожар там горя днес. Всеки ден от "обезопасената" фасада и покрив падат тухли. Осветление пред тази сграда няма, няма и обезопасителни решетки.

Моят въпрос е защо? Защо вече 3 години трае безхаберието на Общината и къде е отговорът на подадените десетки сигнали за същата сграда?", резонно пита в сигнала нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook


3
2 rate up comment rate down comment 0
Иван
преди 1 месец
Когато видите мигранти да се топля със запалени гуми в изоставени сгради - хвърлете подпалвачите в огъня. Само така ще се спасим от тази напаст. Сигнализирай за неуместен коментар
2
19 rate up comment rate down comment 0
Шанел
преди 1 месец
На общинарите не им пука ,за тях е по важно да си гласуват увеличение на заплатите и пей сърце,а проблемите в София не са тяхна грижа - да му мислят хората ,също като разбитите пътища и като полуразрушените и падащи сгради ,също като изсечените здрави дървета по центъра,Абе хубава работа ама Българска Баце...... Сигнализирай за неуместен коментар
1
22 rate up comment rate down comment 2
Шанел
преди 1 месец
А така, шоуто да започва ,нали уж ги пазели мигрантите а то излиза че те си обикалят и ходят където си искат,докараха хората тука и ги зарязаха на произвола ,нито се знае къде живеят ,какво ядат, утре може да нападнат някой да му вземат парите за да се нахранят , Всички тия *** в народното събрание ми се иска поне веднъж да имат лична среща с мигрантите Сигнализирай за неуместен коментар