Затварят участък от АМ "Тракия" край Бургас за две седмици

Ремонтират фуги на две мостови съоръжения

19.03.2024 | 07:29 Редактор: Вяра Димова
Затварят участък от АМ

От 19 март до 2 април за ремонт на фуги на мостово съоръжение се променя организацията на движение в посока Бургас при 339-ти км на АМ "Тракия". Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра, съобщиха от АПИ.

От 19 март до 2 април се променя организацията на движение в посока София при 351-ви км на АМ "Тракия". Причината е ремонт на фуги на мостово съоръжение. Трафикът за София ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел "Българово" и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра.

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен.

От Агенция "Пътна инфраструктура" призоваха шофьорите да карат внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.

Ще постигнат ли партиите компромис и ще има ли кабинет?

Ще направят всичко възможно да се разберат и излъчат кабинет.
28%
Няма да се разберат.
37%
Ще ни държат в напрежение за решението си до последния възможен момент.
25%
Ще поискат още време, за да се споразумеят.
10%
Общо 813 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)