Лена Бориславова: ГЕРБ и ДПС не са загубили, държат регулаторите и съдебната власт

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" отговори на нападки в социалните мрежи

08.03.2024 | 16:05 Редактор: Толя Стоянова
Лена Бориславова: ГЕРБ и ДПС не са загубили, държат регулаторите и съдебната власт

ГЕРБ и ДПС всъщност все още не са губили истински власт, защото са в регулаторите и в съдебната власт. Ето затова има толкова остра тяхна реакция на идеята за механизъм за излъчване на независими кадри в регулаторите. Чак сега сме в точката, в която те истински могат да изгубят власт - не за 9 месеца, а в органи с мандат от по 9 години. Това коментира бившият депутат от "Продължаваме промяната" Лена Бориславова във Facebook.

Думите ѝ са в отговор на коментар под нейна публикация, в който я обвиняват, че ПП-ДБ управляват с ГЕРБ, а "нарича това промяна".

Бориславова активно се включва да отговаря на нападки и по други теми, включително майчинството ѝ и Кирил Петков. За съпредседателя на ПП-ДБ жена пише, че докато Бориславова говори за "опростачване в политиката", той "едно нормално изречение не може да върже". На обвиненията, че получава 10 пъти по-високо майчинство от останалите жени, тя припомня, че има законово установен максимален праг.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Какво ни бърка нас, нормалните хора, какво казала Бориславова? Откога стана капацитет, че нейното мнение да е от значение? Сигнализирай за неуместен коментар