Райони в Софийско остават без вода днес

Заради реконструкция на уличен водопровод

05.03.2024 | 07:06 Редактор: Тодор Петров
Райони в Софийско остават без вода днес

На 5 март (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Стефан Стамболов“ и ул. "Горски път“, с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района между:

ул. "Стефан Стамболов“, ул. "Никола Крушкин – Чолака“, ул. "Васил Левски“, ул.  "Цветна градина“, ул. "Тинтява“, ул. "Ивайло“ , ул. "Божур“, ул. "Кооперативен труд“, ул. "Витоша“ и ул. "Бреза“ и м. Цонкина махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Никола Крушкин – Чолака“ на кръстовището с ул. "Шопско хоро“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 5 март (вторник) 2024 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. "Христо Ботев“, кв. "Гниляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района между:

ул. "Латинка“, ул. "Тополите“,  ул. "Пенчо Славейков“ и ул. "Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Христо Ботев“ на кръстовището с ул. "Враня“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ще има ли ротация на кабинета или вървим към предсрочни избори?

Няма да има ротация.
7%
Ще има.
54%
Отиваме на предсрочни избори две в едно.
39%
Общо 926 гласа

Снимка: Pixabay