Посрещаме новата седмица с облачно време, ще има и вятър

Максималните ще са между 14° и 19°

04.03.2024 | 07:03 Редактор: Искра Ангелова

Минималните температури ще бъдат от 2 до 7 градуса, по Черноморието до 5, 6 градуса. Предиобед ще бъде слънчево, а следобед от запад ще се заоблачи. През нощта ще завали в югозападните райони.

По-значителни валежи се очакват в района на Благоевград и Сандански. Вятър - слаб до умерен, той ще е до 20 км/ч, като ще е от юг- югоизток. Максималните температури ще са от 13 до 18 градуса, а по Черноморието до 10-11.

Над планините - значителна облачност, следобед облаците ще се увеличават. През нощта срещу вторник ще завали дъжд и сняг. Новата снежна покривка ще достига 13 см. Вятърът по високите части, над 2200 метра, ще бъде засилен от юг, като ще е до 40 км/ч. Максималните температури за деня, над 2500 метра височина, ще са от -4 до -2 градуса, а на 1500 метра  - от 4 до 6, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Във вторник ще бъде дъждовно с интензивни валежи в Южна България. В сряда ще вали в Източна България, като ще застудява. В четвъртък ще вали дъжд, а в Добруджа - мокър сняг. В населените места не се очаква снежна покривка.

В петък валежите ще спират и ще има слънчеви часове. Следобед от запад ще се заоблачи, без валежи.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

Ще има ли ротация на кабинета или вървим към предсрочни избори?

Няма да има ротация.
7%
Ще има.
54%
Отиваме на предсрочни избори две в едно.
39%
Общо 926 гласа

Снимка: Pixabay