Елеонора Митрофанова за Навални: Той сам си избра тази съдба

"Не мисля, че е това, което вие мислите", заяви руският посланик

02.03.2024 | 18:59 Редактор: Деси Николова

Руският посланик Елеонора Митрофанова отиде на връх Шипка ден преди официалните чествания там. Митрофанова коментира смъртта на Алексей Навални.

"Нищо не мога да ви кажа за смъртта на Навални. Не мисля, че е това, което вие мислите - "Владимир Владимирович е издал заповед да го премахнат". Не ме разсмивайте, моля ви! Разбирате ли - затворът не е санаториум. Той сам си избра тази съдба", заяви Митрофанова.

Погребението на Алексей Навални в Москва се превърна в масови антивоенни демонстрации. Събралото се множество днес скандираше лозунги срещу президента Владимир Путин и призиви "Не на войната" и "Не се страхуваме".

До късно вечерта вчера хиляди хора се тълпяха на Борисовското гробище, за да се сбогуват с опозиционера. Съобщава се за повече от 100 души, които са били арестувани в няколко руски града при прояви на почит към Навални.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 1
В.Д.
преди 1 месец
Трудно е да се намери аналог на подобно нагло и гнусно поведение! Пълно безочие и ценизъм!Тази жена незабавно трябва да се свали от този пост и да си замине за Русия! Сигнализирай за неуместен коментар