Депутат: Олиото в магазина е 1,89 лв., сетете се кой има изгода от наплашени избиратели

Не мръзнахме и с газа проблем нямаме, в момента го купуваме на цени от преди войната, коментира Ивайло Мирчев

28.01.2024 | 17:13 Редактор: Елеонора Танева
Депутат: Олиото в магазина е 1,89 лв., сетете се кой има изгода от наплашени избиратели

Помощта за Украйна щяла да ни въвлече във войната. Щели сме да мръзнем без руски газ и да плащаме двойно и тройно. България щяла да фалира.Всичко щяло да поскъпне… Помощта за Украйна не ни въвлече в нищо, само потвърди, че сме достойни европейци. Не мръзнахме и с газа проблем нямаме, в момента го купуваме на цени от преди войната. Инфлацията е овладяна и вървим към Еврозоната. А олиото в магазина днес беше 1,89 лв. Това написа в профила си във Facebook депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

"Следващия път като излязат по трибуни и телевизии да ви плашат, сетете се за тези неща. Сетете се кой има изгода от наплашени, изнервени докрай избиратели, убедени, че светът е в заговор срещу тях", призова депутатът.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ава
преди 2 месеца
Светът бил срещу тях. Искат да ни обяснят, че са толкова важни, че светът е оставил всичко и само с тях се занимава. Хем нападат по просташки начин, хем хленчат, че всички били срещу тях, хем заплашват, че ще пращат в Белене.И не спират да лъжат и да клеветят, че другите лъжели. Абе " хубави хора"... Сигнализирай за неуместен коментар