Виждали ли сте Вилма? Млада жена в София отиде до магазина и изчезна

От МВР щели да ѝ кажат, ако случайно попаднат на нея, че близките ѝ я търсят

23.01.2024 | 10:37 Редактор: Елеонора Танева
Виждали ли сте Вилма? Млада жена в София отиде до магазина и изчезна

Близки и приятели издирват изчезнала 27-годишна жена от София.  Вилма е в неизвестност от 21.01.2024 г., в жк. "Обеля", около блок 104.

"Към 15:00 ч. Вилма казва на баща си, че отива до магазина, който е в близост до тяхното местоживеене, на 5 мин. разстояние. Минават часове, но Вилма така и не се прибира вкъщи. Телефонът ѝ е изключен и нямаме никакъв контакт с нея. Баща ѝ отива в полицията, за да съобщи за внезапното ѝ изчезване, но разбира се както винаги и по закон, понеже тя е пълнолетна, казват че трябва да минат 24 часа. Минавайки периодът от 24 часа, все още нямаме никакъв контакт с нея и е в неизвестност. Подаден е вече сигнал за издирване в полицията, откъдето е съобщено, че единственото нещо, което могат да направят, е да я уведомят, ако случайно попаднат на нея, че я издирват и ако желае да се прибере вкъщи. След като баща ѝ е попитал дали е възможно да се проследи телефонният ѝ номер, да се види къде е последното ѝ местонахождение, от полицията му отговарят, че те нямали право да проследявали телефонни номера", пише Катрин Илиева в профила си във Facebook.

Вилма е била облечена спортно с анцуг и яке. Близките ѝ умоляват, ако някой има някаква информация за нея, да се свържат с тях.

Снимка: Facebook


1
6 rate up comment rate down comment 4
Симбад
преди 3 месеца
Докато нашите клати-к*рковци се наиграят и намислят, Вилма ще е вече на червените фенери в холадния. Обаче я направи заплаха за убийство по телефона на някой политик примерно пеев, и ще те намерят на 30-тата минута. Идвай Путине да ни освободиш от тия! Сигнализирай за неуместен коментар