Helpbook: Безобразно паркиране пред магазини, тротоари, зелени площи

В платформата пристигат сигнали и снимки от цялата страна

22.01.2024 | 19:31 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Безобразно паркиране пред магазини, тротоари, зелени площи

Безразборното паркиране на автомобили продължава с всички сили из цялата страна. В това се уверихме чрез получените сигнали в платформата на Helpbook.info.

Изпратиха ни снимки от Пловдив, на които се вижда паркирал автомобил, който възпрепятства движението на пешеходци и автомобили вече повече от седмица.

В Русе ситуацията е идентична - бус е спрял на тротоар в града пред магазин за парфюмерия и създава пречки с придвижването по тротоара. В същия град е заснето друго превозно средство, което редовно паркира в малкото останали зелени площи, като разнася кал из кварталните улици.

Получихме и сигнал от район "Красно село" в София: „Ежедневно паркиране на тротоар и в зелена площ. Моля да се ограничи достъпа до тротоара с колчета или саксии. Всекидневно има нарушители. Сега, когато е студено, върху разрушения тротоар има лед и не е проходимо за пешеходци.“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook