Заплашиха да залеят с киселина Светлана Гущерова: Страхувам се за децата си

"Смятам, че това, през което преминавам аз и моето семейство, не трябва да се премълчава", пише експлеймейтката

12.01.2024 | 16:38 Редактор: Искра Ангелова
Заплашиха да залеят с киселина Светлана Гущерова: Страхувам се за децата си

Заплашиха да залеят с киселина експлеймейтката Светлана Гущерова. Това разкри самата тя, споделяйки историята в социалните мрежи.

"Скъпи приятели, обявявам го публично тук, защото се страхувам за живота си! Вчера бях заплашена да бъда залята с киселина! Обърнах се за помощ към полицията! Страхувам се не само за своя живот, но и за децата си, съпруга ми и цялото ми семейство! Искрено се надявам органите на реда да приемат присърце случая и човекът, който стои за всичко това, да получи заслуженото", пише половинката на Християн Гущеров.

sg

"Извинявам се, че не мога да отговоря на всички съобщения. Благодаря Ви за подкрепата! Никога не съм вярвала, че толкова много хора ще ми пишат, за да проявят съпричастност. Смятам, че това, през което преминавам аз и моето семейство, не трябва да се премълчава, а точно обратното - всеки, който е жертва на подобен тормоз с риск за живота си, трябва да говори и да алармира компетентните органи. Това е единственият начин, за да предотвратим насилието, още повече над жени. Мили приятели, позволете ми един съвет: Пазете се от "приятели", те често стават най-големите предатели", допълва тя в Instagram.

Снимки: Instagram