Концерт под звездите в новогодишната нощ - какво са подготвили изпълнителите за столичани?

Ще има близо 200 полицаи на терен

31.12.2023 | 15:00 Редактор: Толя Стоянова

С концерт под звездите столичани и гости на града ще посрещнат новата 2024 г. тази вечер. Началото е в 21:30 часа, а много български певци ще допринесат за веселието на празнуващите. В 16:00 часа ще бъде затворен бул. "Батенберг". Желаещите да празнуват на площада ще бъдат допускани най-рано в 17:00 часа през общо 5 пешеходни пункта. Ще има близо 200 полицаи на терен, които ще следят дали посетителите са употребили алкохол или забранени вещества.

"Очаквам много позитивна енергия, много веселие, танци. Този концерт няма да бъде излъчван никъде по телевизиите, няма да може да се види от вкъщи. Заповядайте на място", каза певицата Криста.

"Brazz ViliDJ, Криста, страхотна поп певица, след това сме ние - "Остава", след това са Дони и Нети, на Нова година ще свири Ибряма с неговия оркестър, след това - легендите от "Тангра", посочи Свилен Ноев от група "Остава".

Специално за новогодишната нощ Столичната община и Център за градска мобилност са предоставили метро, което ще се движи с празнично разписание през нощта, както и нощен градски транспорт, минаващ през цялата столица.