Нинова: Банкетът победи бюджета, лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС

ПП-ДБ са в ролята или на мажоретки, или на стриптийзьорки на банкета на ДПС, заяви Костадинов

15.12.2023 | 10:29 Редактор: Деси Николова
Нинова: Банкетът победи бюджета, лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви: "Лъсна лицемерието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. Бюджетът, плащанията, пенсиите, социалните плащания изобщо не са им приоритет, както вчера твърдяха. Банкетът победи бюджета".

Тя уточни: "Днес няма заседание, защото управляващите празнуват. Ние сме тук, защото искаме да се приеме бюджетът и хората да не останат без пари."

"Очакваме днес съдът да спре варварството, което се извършва на Паметника на Съветската армия. Убедени сме, че областната управа не разполага с нужните документи", каза още лидерът на БСП и потвърди, че социалистите ще търсят отговорност за незаконното премахване на паметника.

"Няма смисъл от протести по улиците, протестът вече е тук, в Народното събрание", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че "най-важната тема в момента е, че управляващото мнозинство е показа своята управленска немощ и импотентност". По думите му тези хора нямат капацитета да управляват държавата и единственото, което могат, е "да режат глави на паметници".

"Нямаха смелостта дори да дойдат в парламента, за да се срещнат отново с нас очи в очи. Само че няма как да бягат вечно. В понеделник ще бъдат тук. Може би след като мине банкетът на ДПС. Подозирам, че най-вероятно ПП-ДБ са в ролята или на мажоретки, или на стриптийзьорки на банкета на ДПС", каза Костадинов, цитиран от БГНЕС.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 1
Боряна
преди 4 месеца
То отдавна е лъснало бре Сигнализирай за неуместен коментар