Борисов: Народът ме избута през всичките тези години с огромни мнозинства

Благодарение на това, че ние сме в тази паянтова сглобка има взето решение за два нови ядрени блока, заяви лидерът на ГЕРБ

03.12.2023 | 12:42 Редактор: Тодор Петров
Борисов: Народът ме избута през всичките тези години с огромни мнозинства

През тези три години имаше едноличен модел на управление чрез служебните правителства. Един човек назначаваше премиера, един човек назначаваше службите, един човек назначаваше министрите, един човек – всичко. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен.

Той добави, че лидерът на "Да, България" Христо Иванов не говори за това. 

"Много бегло в един момент казва служебното правителство има недостатъци. Но с мен се заяжда, че премиерът не е цар. Премиерът не е цар, аз не съм се родил цар. Народът ме е избутал през всичките тези години с огромни мнозинства", подчерта Борисов. 

"Разбирам трудността на Христо Иванов, защото той е в официална коалиция с ПП, явявали са се заедно на тези избори. Той не може да се разграничи от тях към момента. Абсолютно прав е, че всяка една от партиите може още утре да разруши правителството", каза още лидерът на ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.

"Благодарение на това, че ние сме в тази паянтова сглобка има взето решение за два нови ядрени блока. Ако не беше ГЕРБ, това нямаше да го има", изтъкна Борисов.

Къде ще празнувате Коледа и Нова година?

И на двата празника ще си бъда в България.
82%
В България за Коледа и в чужбина за Нова година.
6%
В чужбина за Коледа и в България за Нова година.
2%
И двата празника ще прекарам в чужбина.
6%
Все още не съм решил.
5%
Общо 2404 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR