Как се поддържат парковете? Половин година пръст стои изсипана върху алея

Вече расте трева, а при дъжд участъкът е кален, сигнализираха в Helpbook

21.11.2023 | 22:05 Редактор: Анисия Иванова
Как се поддържат парковете? Половин година пръст стои изсипана върху алея

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал относно пешеходните алеи в паркове в София и тяхното стопанисване. Ето какво пише нашият потребител:

"Вече половин година отговорните лица по поддръжката на Западен Парк не изравняват тревните площи около асфалтираната пешеходна алея в парка, а земната маса стои частично изсипаната и върху пешеходната пътека.

Вече трева е започнала да расте върху изсипаната земна маса, предвидена за изравняване на нивото на тревната площ спрямо алеята. При дъждове улицата се разкалва, а хора и велосипедисти минават през кални участъци. Асфалтовата пешеходна алея започва от горната входна арка на парка и продължава успоредно на булевард Царица Йоана след тунела на Люлин в посока комплекс "Лабиринт".

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате, нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook