Приятелката на убития Ангел от Пазарджик: Мой свят, закъснях и съжалявам

"Две деца, които заедно имаха две мечти - любов и щастие", пише Йоанна Танева

02.10.2023 | 21:20 Редактор: Искра Ангелова
Приятелката на убития Ангел от Пазарджик: Мой свят, закъснях и съжалявам

"Взеха те от мен. Закъснях и съжалявам" - това пише Йоанна Танева, приятелка на убития Ангел от Пазарджик в емоционална публикация във Facebook профила си. Тя сподели и техни кадри.

21-годишният Ангел Здравков бе намушкан от Никола Райчев в петък, а трагедията се разигра в Пазарджик.

Ето какво още пише Йоана в последното си сбогом с Ангел:

Две - това беше нашето число, втори август - нашата дата. Две чисти сърца, биещи като едно. Две искрени усмивки, търсещи радостите в живота. Две деца, които заедно имаха две мечти - любов и щастие. Ти беше моя свят, моя лъч светлина, моята опора, моя Дом. Думите никога няма да стигнат, за да опиша кой беше ти, а и честно казано не искам. Искам да съм егоист, да съхраня в сърцето си всеки наш момент, всеки жест, всеки миг, всяка емоция, искам всичко да е лично, тайно между нас - да знаем само аз и ти. Всеки ден имах едно съобщение - "Йо как си , какво правиш", а аз да ти отвърна "Ането ми - всичко е наред". Едно обаждане, което чакам и чакам, и вече знам , че няма да получа. Един меден глас и заразен смях, който винаги успяваше да изкара човек от най-лошите му дни и да ги превърне в много по-добри. Къде си ти сега? Питат ме как ще продължа без теб - не знам? Взеха те от мен, от нас. Не мога да те докосна, не мога да те чуя, не мога да ти кажа тези наши две толкова специални и любими думи.

Закъснях и съжалявам.

Две деца, две души, две сърца. Сега едно сърце ще бие и за две. Мой свят, моя опора, мой дом. Ти си моят Ангел. Обичам те е малко, за да се опише нашата любов.

Обичам те винаги - завинаги."

Снимка: Facebook