Мустафа Емин подаде оставка като съветник на Тагарев

Ще защитя името и достойнството си в съда, написа той

05.09.2023 | 14:50 Редактор: Елеонора Танева
Мустафа Емин подаде оставка като съветник на Тагарев

Съветникът на министъра на отбраната Мустафа Емин подова оставка. Това съобщи самият той в профила си във Facebook. Решението му идва седмица след напрежението, което се създаде в УМБАЛ "Пирогов" пир посещението на Емин с детето му.

Ето пълният текст на позицията му:

"Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството. Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница "Пирогов" в съда, като съм благодарен за помощта на лекарите и сестрите и не приемам обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки. "Замразявам“ участието си в Националния съвет на "Да България" важно е проверката да бъде безпристрастна.

Благодаря на подкрепата от семейството ми, приятели, колеги и стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване.

С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха."

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
3 rate up comment rate down comment 0
а бе...
преди 7 месеца
...то току-така в Пирогов не клеветят хората когато им щукне Сигнализирай за неуместен коментар