Борисов: Поголовно се сменят хора, ако това е сглобката, не виждам как ще продължим да участваме

Борисов изрази надежда за нова среща с коалиционните партньори от септември, за да коригират цялата ситуация в страната

26.08.2023 | 13:40 Редактор: Михаела Димитрова

Първи коментар на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за завръщането Васил Божков у нас. Борисов се надява с прибирането си бизнесмена да реши проблемите си с правосъдието у нас. Бойко Борисов отправи и упреци към управлението, заради масовата смяна на областните ръководители в полицейските структури.

"Хиляди пасарежи идват и се връщат." Така коментира лидерът на ГЕРБ завръщането на Васил Божков в България и допълни, че не се страхува.

"Решил човекът - върнал се. Хиляди пасажери идват и се връщат. И аз истински се надявам г-н Божков да е дошъл да си реши въпросите с правосъдието, ако е невинен - да си изчисти името, ако е виновен - имаме съдебна система. Това, което съм го коментирал, съм го казал и в прокуратурата, на няколко разпита сме били", категорично заяви Борисов.

Той коментира и смяната на областните ръководители в полицейските структури. Според него трябва разпита вътрешния министър за тези промени.

"Партията на "Промяната" поголовно подменя всички само с нейни кадри. Поголовно се сменят хора. Упреците са ни много към управлението, но, ако това е сглобката, ние не виждам как ще продължим да участваме по този начин в тази "сглобка". Лидерът на ГЕРБ посочи, че към момента най-притеснителното е цената на горивата", каза Борисов.

"За мен е спекулативно във времето, когато хората пътуват най-много пак изненадващо с по 0,30 - 0,40 лв. започва да се вдига в последните месеци бензина и нафтата. И това се дължи на слаб контрол", заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов изрази надежда за нова среща с коалиционните партньори от септември, за да коригират цялата ситуация в страната.

Вижте повече в репортажа.


1
0 rate up comment rate down comment 0
гном
преди 8 месеца
ххаха -заедно сме все пак в интерес на заедното Сигнализирай за неуместен коментар