Трифонов с гневен пост: Държавата ни е разграден двор, това правителство е съставено от аматьори

"Не ви ли писна всеки ден да чувате как хващат мигранти", пита лидерът на ИТН

23.08.2023 | 15:34 Редактор: Михаела Кирилова
Трифонов с гневен пост: Държавата ни е разграден двор, това правителство е съставено от аматьори

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов излезе с гневен пост относно случващото се в страната и зачестилите случаи на превозване на нелегални мигранти. Той обвини правителството и нарече държавата "разграден двор".

"Добре бе хора, не ви ли писна всеки ден да чувате как хващат мигранти, как всеки ден ставаме свидетели на катастрофирали микробуси, натъпкани с нещастни хорица, които нямат въздух, измират и пълнят българските новини с нещастие и срам?", пише Трифонов в поста си.

"Казвам срам, защото границата на нашата държава всъщност не съществува. Всъщност, тя съществува, но няма кой да я пази. Вие съмнявате ли се, че граничните полицаи вероятно са в далаверата? Те или са в далаверата, или не работят, или не са достатъчно, или нямат добро оборудване, а най-вероятно всички тези неща взети заедно. И кой е виновен? Виновен е този, който носи отговорност. Отговорността е в това правителство, заченато в срам и съставено от аматьори. За последния месец в държавата са заловени 1910 мигранти, а представяте ли си колко не са заловени? Най-вероятно в десетки пъти повече. Нашата държава е разграден двор и какво като сме от ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България и да излезе, когато си поиска", допълва той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


2
1 rate up comment rate down comment 0
Габи
преди 8 месеца
Какво друго може да бъде една държава в която правят партии,развиват бизнес и участват в политиката чалгаджии, мутри и некадърници?То упрамлението на държавата не е като разказването на мръсни вицове и показване на просташки скечове. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Истината винаги е ед
преди 8 месеца
Защо ли всички други послушни медии си правят ТИХО? Сигнализирай за неуместен коментар