Рев на мотори и гонки в нощните часове по централен столичен булевард

От Helpbook: Поставете патрулка, въздействайте на този абсурд

08.08.2023 | 14:22 Редактор: Анисия Иванова
Рев на мотори и гонки в нощните часове по централен столичен булевард

В платформата на Helpbook.info столичанин аралмира за редовно организирани гонки в късните часове на нощта по централен столичен булевард. 

"Всяка вечер по бул. "Ал. Малинов", точно на светофара на бл. 43 - между "Била" и бл.43, между 21 ч. - 1 ч. през нощта минават поне по 10-20 моториста ако не и повече, както и автомобили, които явно си правят гонки. Не знам дали е разпоредено като състезателно трасе, но не е нормално за хората, които се опитват да отпочинат или да приспят децата си.

Дори една патрулна кола да има на този участък ВСЯКА вечер ще има поне 50 акта за скорост, шум, алкохол, наркотици. Моля по някакъв начин да се въздейства на този абсурд", се настоява в сигнала.

Можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info при нередност. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС