Трифонов: Лесно се изработва анонимен сигнал срещу Борисов, събира се тричленка, поставя му охрана

Лидерът на ИТН описва как жандармерия би могла да пази Бойко Борисов

15.07.2023 | 20:22 Редактор: Михаела Димитрова
Трифонов: Лесно се изработва анонимен сигнал срещу Борисов, събира се тричленка, поставя му охрана

Разбирам, интересът към това как жандармерията пази Бойко Борисов е голям, за това ще ви обясня как става. Това написа лидерът на "Има такъв народ" във Facebook профила си.

"Лесно се изработва анонимен сигнал, обикновено по телефона, със заплаха към Бойко Борисов. След това се събира тричленка, трима души - шефът на НСО, Главният секретар на полицията и шефът на ДАНС и те решават да му се постави охрана: двама души, непрекъснато, в цивилна кола. Преди, докато беше на власт, в двора му е стояла стара, червена “Опел Астра”, с двама души от жандармерията. Пада от власт, Бойко Борисов, няма заплаха, няма охрана", обяснява Трифонов.

"Държавна охрана, която я плащаме ние. Сега дойде пак на власт, чрез "Продължаваме промяната и Демократична България", най-вероятно наново анонимна заплаха, събира се тричленката: шефът на НСО, Главният секретар на полицията, шефът на ДАНС, ново решение, охрана на Бойко Борисов и къщата му, от жандармерията, сив “Сааб”, двама жандармеристи вътре, 24 часа в денонощието. От къде знам това ли? Е, логично. Някой от тричленката е мой човек. Шегувам се. Има и други канали", продължава лидерът на "Има такъв народ".

"А може би не се шегувам. За това, че ние плащаме всичко това, не се шегувам. И за това, че всичко е постановка, в която участват тия дето го арестуваха, от "Продължаваме промяната и Демократична България", и за това не се шегувам. И въобще тая работа не е майтап, а е отвратителна. Пълен отврат", пише още Трифонов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR