От Варна: Заведение редовно надува музиката след 22 ч.

Ако трябва, затворете го, се настоява в Helpbook

30.06.2023 | 18:13 Редактор: Анисия Иванова
От Варна: Заведение редовно надува музиката след 22 ч.

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал от Варна за заведение в жилищен район, което редовно си позволява да нарушава обществения ред със силна музика след определения часови диапазон за това, с което причинява стрес и недоволство на всички засегнати.

"От заведението в двора на ТУ-Варна редовно пускат силна музика след 22:30 ч. почти всяка вечер! Живея в блока срещу заведението. Доколкото ми е известно, не може да има шумно заведение на по-малко от 30 м от жилищна сграда. Всеки път, когато пускат силна музика след 22:30 ч., звъня на 112 и викам полиция. Резултатът досега е 0! 

Или им забранете да има музика и маси отвън, или затворете заведението. Аз съм гражданин, който ходи на работа и си плаща данъците, и имам нужда от спокойствие, и здрав сън! Чисто законово съм в правото си и ще гоня своето си до дупка с всички средства!", пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС