Пощенска банка и "Булстрад живот" представиха международната застраховка "Живот"

Пощенска банка представи последния премиум център в София, който отвори врати

16.06.2023 | 19:50 Редактор: Михаела Димитрова

Пощенска банка продължава да разширява портфолиото си от модерни продукти с висока добавена стойност на клиентите. Най-новото предложение - международната застрахова "Живот" с допълнително здравно покритие "Premium Insurance" до два милиона евро.

"Новата услуга е една уникална комбинация между опита на две организации, които са най-добрите в това, което предлагат. От една страна, това е компанията Daily Healthy Insurance Group, които са експерти в международното здравно застраховане, а ние тук в България "Булстрад живот" сме лидер на пазара на така нареченото доброволно здравно застраховане. Правим така, че нашият клиент да получи лесен и бърз достъп, да мине през здравната система, да стигне до съответния специалист и да получи най-добрата услуга", каза изпълнителният директор на ЗАЕД "Булстрад" - Калоян Антов.

Освен новата застраховка "Живот", Пощенска банка представи последния си премиум център в София, който отвори врати.

"Успяваме да направим в София четвърти премиум център, а в страната седми. Специално за високия клас клиенти, за клиентите, които оценят премиум обслужването и банкирането като част от техния лайфстайл. Това че, съчетано със стартирането на новия продукт, специален "Premium Insurance", който покрива здравно и застраховка живот, комбинация в страна и чужбина, ни дава увереност, че сме в правилната посока", сподели началникът на управление продажби и индивидуални клиенти - Николай Лазаров.

Повече информация за новата услуга може да намерите на сайта на Пощенска банка.

Повече вижте в репортажа.