"Кои са мутрите?": Десислава Радева препоръча психиатър на хората срещу президента

Под снимка на Кирил Петков и Асен Василев тя добавя, че иска да е в крак с "промененото време"

31.05.2023 | 10:11 Редактор: Юлиан Христов

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, препоръча психиатър за лечение на "халюцинации за евразийски попълзновения"

В пост в профила си във Facebook тя споделя снимка на Кирил Петков и Асен Василев, за да е "в крак с "промененото време". 

"Преди да споделя поста на Irini, ще пусна малка обява: познавам хора, които дават уроци по български език - лексика, граматика, синтаксис и всичко, свързано с него (българския). Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам), който работи с различни разстройства на личността - от халюцинации за евразийски попълзновения до "аз съм избрания". Ако някой има нужда - на лични. Защото, преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме", написа Радева. 

Под снимката, на която се виждат Кирил Петков и Асен Василев, тя добавя:  

"Снимката е за разкош, а и за да съм в крак с "промененото" време. И сега... обещания пост: "Аз пак се обърках, приятели. Нали преди година ППДБ викаха "Мутри вън", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо днес пак викат "Мутри вън", когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум?". 

Страхувате ли се от развитието на изкуствения интелект?

Не, човекът винаги ще го контролира и единствено ще ни бъде от полза.
27%
Да, има опасност да ни подчини и дори унищожи.
50%
Страхувам се единствено да не "открадне" работното ми място.
8%
Не ме интересува, имам далеч по-сериозни страхове и проблеми.
14%
Общо 2002 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
0 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 11 месеца
Викаха "Мутри вън!" заедно с Радев срещу Борисов, а сега крещят същото заедно с Борисов срещу Радев, а стадото препуска по жълтите павета и блее, след всеки, който дръзне да излъже, че щял да промени България. 16 години в ЕС и почти 20 години в НАТО не бяха достатъчни да се превърнем в "нормална европейска страна".Защо ли? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
с.т.
преди 11 месеца
Много е страшно да се вземеш на сериозно. То май и Д.Радева има нужда от специалист по душевните проблеми. Сигнализирай за неуместен коментар