Поредният ужасен приют за кучета: Затворени, недохранени, измъчени

При проблем подайте сигнал в HelpBook и изпратете снимки

15.02.2023 | 23:20 Редактор: Анисия Иванова
Поредният ужасен приют за кучета: Затворени, недохранени, измъчени

В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха за изключително лоши условия във варненски приют за кучета. В сигнала се твърди, че животните са над 57, като гледката според изпратените снимки е покъртителна.

"Приютът в Каменар, Варна...Поредният ужас за кучета...В Европа, България, 2023. Бюджетът е гласуван. Храната е отвратителна! Едни евтини трици. Това не са гранули! Ужасно е всичко. В Хале 1 имаше работещи нови климатици. Само това. Останалото - ад! Кучетата не получават медицинска помощ. 57 кучета има там в момента, затворени, не излизат на разходки, не се пускат в дворчета, нарочно сме оградили - ноктите да се видят колко са дълги, защото не излизат от металните си клетки. Това не е хуманно отношение на общински приют, за който се отделят финанси. Недохранени и измъчени живи същества в 21-ви век".

Изпратиха ни снимки от район "Витоша", на които се вижда глутница кучета, която обикаля двор на детска градина и училище. Според нашия потребител животните са агресивни и е само въпрос на време някое дете да бъде нахапано.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook