70% от вас: Животът през 2023 г. ще става все по-скъп и по-труден

Едва 8% са на мнение, че ситуацията в България ще се подобри

06.01.2023 | 14:47 Редактор: Тодор Петров
70% от вас: Животът през 2023 г. ще става все по-скъп и по-труден

70% от гласувалите в анкетата ни читатели на сайта bgonair.bg смятат, че през 2023 г. животът ще става все по-скъп и все по-труден, а инфлацията ще продължи да изпреварва ръста на заплатите.

Мнозинството от гласувалите са избрали именно този отговор. Въпросът ни към вас беше: Как ще се промени качеството на живот в България през 2023 г.? Участие анкетата ни взеха над 2650 души.

16% очакват 2023 година да бъде същата като изминалата - няма да има никаква промяна в страната. Два пъти по-малко са оптимистите. Едва 8% са на мнение, че ситуацията у нас ще се подобри - инфлацията ще бъде овладяна, а доходите ще нараснат значително.

5% от гласувалите в анкетата ни съвсем откровено са посочили отговора: Не ме интересува особено, намирам начини да се спасявам сам.


1
0 rate up comment rate down comment 0
IM-DrtiйУАЙТBoY!
преди 1 година
Много елементарно, УОТ'С-АП: Те, самите профсъюзни деятели и Зайкова съвсем ясно и недвусмислено го подчертаха, че при тези ниски РЗ, близки до линията на бедността семейни доходи и мижави неотговорящи на РЕАЛната пазарна инфлация ПЕНСИИ, то НЯМА как да бъде компенсирана и преодоляна НИСКАТА покупателна способност на населението ни и респ. овладяна тежката непосилна КРИЗА, в която се намира БГ-Я, затова и ПЕСИМИЗМЪТ е преобладаващ тук у нас, сега и понастоящем.! Сигнализирай за неуместен коментар