Открили скелети на животни в колата на загиналите момчета в Трън

Очаква се заключение от аутопсията на телата на загиналите

21.12.2022 | 09:16 Редактор: Тодор Петров
Открили скелети на животни в колата на загиналите момчета в Трън

Под ръководството на Окръжната прокуратура в Перник се води разследване по образувано досъдебно производство за престъпление. Става дума за смъртта на три млади момчета в Трън.

Около 13:40 ч. на 20 декември в Районно управление на МВР в Трън е постъпила информация за изгорял лек автомобил и открити в него три трупа. Незабавно дежурна оперативна група от Областна дирекция на МВР в Перник е посетила местопроизшествието в гориста местност между селата Рани луг и Насалевци, в района на граничната пирамида. 

Заедно с полицаите в огледа са участвали служители на дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Перник и лекар. Установено е, че превозното средство е собственост на Н.А. (на 22 години). По първоначални данни освен него жертвите на палежа са Д.Д. (на 26 години) и О.С. (на 18 години). Тримата се занимавали с бране на трюфели.

В багажника на автомобила са открити скелети на две животни.

Причините за възникналия пожар са в процес на установяване. Очаква се заключение от аутопсията на телата на загиналите. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Снимка, архив: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR