ГЕРБ: "Продължаваме промяната" и ДБ са в предизборен режим, създават излишна суматоха

Истерията вече стигна до такива размери, че вече се ползват откровени лъжи и спекулации, заяви Десислава Атанасова

01.12.2022 | 21:35 Редактор: Елеонора Танева

ГЕРБ коментира поведението на "Продължаваме промяната" и ДБ след връщането на хартиената бюлетина. Според тях, двете партии са влезли в предизборен режим и нямат желание да работят за редовен кабинет.

Двете партии напуснаха пленарната зала и излязоха при протестиращите пред НС.

"От тях сме чували толкова много лъжи, че очаквам скоро някой да твърди, че не само Борисов яде хора, но и аз, и Биков, и Дончев. Истерията вече стигна до такива размери, че вече откровени лъжи и спекулации се ползват, за да може една групичка от "Продължаваме Промяната" да се обявява за драматични протестни действия, едва ли не демокрацията е похитена", коментира и председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

"Продължаваме Промяната" и ДБ са в предизборен режим. За разлика от тях от ГЕРБ-СДС се опитваме да направим така, че необходимите за обществото закони да бъдат приети", заяви Томислав Дончев.

Тома Биков изрази очакване, че бойкотът ще спре и депутатите от двете партии ще се успокоят и да се концентрират в работата си на народни представители и да започнат да се държат "адекватно, а не с ексцентрични действия да пораждат излишна суматоха".


1
0 rate up comment rate down comment 0
Асен
преди 1 година
Нормално, ПП и ДБ ги е шубе Сигнализирай за неуместен коментар