Бездомни кучета стряскат деца във Варна и София

Молбата в HelpBook е институциите да вземат мерки

07.11.2022 | 22:45 Редактор: Анисия Иванова
Бездомни кучета стряскат деца във Варна и София

Наш потребител от Варна писа в платформата на Helpbook.info, че се опасява за живота и здравето на дъщеря си, тъй като в района, където живее, има глутница бездомни и опасни кучета.

"На близко разстояние от сградата на кметство район Приморски във Варна пребивава глутница бездомни опасни кучета и абсолютно никой не предприема никакви мерки да обезопаси мястото. Имам дъщеря на 6 години, която е много наплашена от зверското поведение на тези кучета и следващия път, когато те започнат да лаят, ще извикам полиция и ще очаквам незабавно действие за предотвратяване на телесна повреда. Бихте ли пренасочили сигнала към институция, която би свършила някаква работа по този случай?", се настоява в сигнала.

Същият проблем се наблюдава в центъра на София - в иначе прекрасна градинка за почивка и игра на децата обикалят безпризорни песове, които плашат и агресират без причина.

В случай че забележите нередности от всякакъв характер около мястото, където живеете или преминават, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info.

Снимка: Helpbook