Сигнал: Опасна пешеходна пътека до училище в Габрово

Ако видите нередност, пишете в платформата Helpbook

24.10.2022 | 20:51 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал: Опасна пешеходна пътека до училище в Габрово

Един от тежките проблеми в градовете ни са инцидентите на пешеходни пътеки. В платформата на HelpBook.info получихме сигнал от Габрово за опасен пътен участък на бул. "Могильов", непосредствено пред блок "Катюша" в кв. "Младост", който е до основно училище.

"Пешеходната пътека, която е непосредствено пред училище "Отец Паисий", се намира на дълъг и прав участък от пътя, където колите развиват високи скорости, (а нощем дори се използва за състезания с коли) и е без никакви допълнителни ограничители на скоростта, или светофарна уредба. Заплахата за здравето и живота, особено на децата е голяма, тъй като се използва от голям брой деца на отиване и връщане от училище.

Моля, да извършите необходимите действия, за да обезопасите пешеходната пътека, както чудесно се обезопаси и другата опасна такава на улица "Свищовска" в района на магазин "Лидъл", преди да е станало нещастие.", се настоява в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК