Сигнали за незаконни пристройка и съоръжения в страната

Ако видите нередност, подайте сигнал в Helpbook

24.10.2022 | 21:12 Редактор: Анисия Иванова
Сигнали за незаконни пристройка и съоръжения в страната

В платформата на HelpBook.info все по-често получаваме сигнали от цялата страна за незаконни постройки или строителни дейности, за които няма разрешителни. Един от тях е за незаконно пристроени тераса и навес към къща в с. Владая.

"Моля да бъде извършена незабавна проверка и след установяването на изнесените от мен факти да бъдат приложени всички законови мерки за премахването на тази пристройка към имота. Моля да бъда уведомен в законоустановен срок за резултатите от проверката", пише нашият потребител.

В друг сигнал пише: "В село Борилово, Стара Загора, собствениците на къщи са построили незаконни бетонни съоръжения, заемащи от общинския път. Освен това има заровена септична ямa на общинския път. Прилагам снимки и локация. Моля, покажете на хората, че има ред в тази държава не може да се строи без проект и разрешително", се настоява в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден, и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК