Мъж заплашил с побой и убийство Емили с тротинетката

"Докато давах обяснения на органите на МВР, служителите на КАТ се подсмиваха", пише тя в Instagram

07.10.2022 | 16:00 Редактор: Искра Ангелова
Мъж заплашил с побой и убийство Емили с тротинетката

Емили с тротинетката преживя нови премеждия. След като шофьор на бус я блъсна и избяга, сега тя се оплака в социалната мрежа Instagram, че е била нападната край столичния КАТ.

"Днес ( 07.10.2022 ) около 11:10 ч. отивах към Столичния КАТ и докато вървях по пътеката към входа за граждани на КАТ - мъж на видима възраст около 35 години ме спря и започна строго да ми задава въпроси от сорта "Защо карам тротинетката по пътищата?", пише Емили в разказ, публикуван в Istagram.

"Мъжът беше висок около 170 см; с тегло около 100 кг., с едро, набито и мускулесто телосложение, беше с гола глава и сини очи, имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони, приличаше на мутра", пише тя.

И твърди, че мъжът я е заплашил с думите: "Ще те убия! Ще те пребия, изрод такъв"!

Тогава дошли двама полицаи от КАТ, които се опитали да я предпазят и да изгонят мъжа, но той станал още по-агресивен и посетнал да удря Емили.

"Дори щеше да ме ритне, но аз избягах в сградата на КАТ!", пише тя в Instagram. 

"Мъжът ме заплаши с думите: - "Нали ще излезеш и навън ще те чакам и ти скачам отгоре! - Ще те убия, мършо! Докато давах обяснения на органите на МВР, служителите на КАТ се подсмиваха! Това отношение е твърде недопустимо за другите европейски държави, но уви в България всеки си прави, каквото си иска и никой не обръща внимание", споделя още тя.

"В момента съм под жесток стрес. Слава богу, не съм наранена физически, но психически съм срината", допълва Емили.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК