Helpbook: Кварталната кръчма ни тормози с пиянски оргии и след полунощ

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

07.10.2022 | 15:37 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Кварталната кръчма ни тормози с пиянски оргии и след полунощ

В платформата Helpbook.info постъпи молба от младо семейство с деца в София, които живеят в ж.к. "Хиподрума".

"От седем години под нас има гараж, който е превърнат в кафене. Това "кафене" е кварталната кръчма за шепа хора, които и до ден днешен ни тормозят с пиянските си оргии, до след полунощ... До известно време всичко беше спокойно, понеже последните наематели напуснаха и съответно нови дойдоха преди няколко месеца. Винаги сме опитвали да поговорим човешки на първо място и понеже това не действа, отново ви молим да подкрепа и съдействие.

Музиката, виковете и пиянските гласове, самият дим от цигари, късните събирания до 12 часа след полунощ преляха нашето търпение, толерантност и разбиране."

Според сигнала активността на почерпените започва след 16-17 часа и много често продължават до ранни зори. Молбата е за поредното съдействие и санкции.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК