Части от София остават без вода на 5 октомври

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

04.10.2022 | 10:12 Редактор: Тодор Петров
Части от София остават без вода на 5 октомври

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 5 октомври, съобщиха от дружеството.

На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Павел Красов“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лазар Плачков“ от ул. „Ален мак“ до ул. „Петър Дипларов“;
ул. „Петър Дипларов“ от ул. „Лазар Плачков“ до ул. „Деян Попов“;
ул. „Деян Попов“ от ул. „Петър Дипларов“ до ул. „Самоковско шосе“;
ул. „Манол Велев“;
ул. „Самоковско шосе“ от №31 до №51 – само нечетните номера;
123 ДГ „Шарл Перо“, Читалище „Васил Левски“, 82 ОУ „Васил Априлов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Манол Велев“ ъгъла с ул. „Деян Попов“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Боян Магесник“, ж.к. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Корал“ от ул. „Камчия“ до ул. „Боян Магесник“, бл. 6, бл. 8, бл. 10А, бл. 11, бл. 12 и бл. 13.
          
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чинар“ на кръстовището с ул. „Корал“.

На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение във в.з. Терасите се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
в.з. Терасите
          
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: продължението на ул. „Градина“ над ул. „Хан Аспарух“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК