От HelpBook: Улица в София като лунна повърхност

Няма никакво оттичане на водата, всичко е кал и мръсотия и разбит асфалт на доста големи дупки, се казва в сигнала

24.09.2022 | 17:50 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Улица в София като лунна повърхност

Сред многобройните сигнали, постъпили в платформата на Helpbook.info, на първо място решихме да ви запознаем с неволите на пешеходци и водачи на автомобили в район "Триадица":

"Вече месец и половина частта от ул. "Васил Стефанов" в кв. "Манастирски ливади" - изток точно срещу сграда Емералд прилича по скоро на лунна повърхност, отколкото на нормална улица. Няма никакво оттичане на водата, всичко е кал и мръсотия и разбит асфалт на доста големи дупки. Истински кошмар е всяко минаване оттам и само си трошим автомобилите. Отсреща срещу сградата няма никакъв изграден тротоар, който да ограничава платното за движение на автомобили от пешеходците и преминаването е невъзможно без сериозен риск за здравето. Доколкото виждам всички инвеститори в района изграждат частта от улицата пред сградите си, след като завършат строежа, но тук нищо такова не се случва. Очакваме да има поне някаква нормална инфраструктура", пише нашият потребител, като е изпратил и снимки да онагледи ситуацията.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК