Шокиращо видео: Гледат овце при чудовищни условия - вързани до безпомощност

Наш потребител от Врачанско изпрати сигнал в платформата Helpbook

10.09.2022 | 18:27 Редактор: Анисия Иванова
Шокиращо видео: Гледат овце при чудовищни условия - вързани до безпомощност

От платформата на Helpbook.info изпитахме шок, гледайки видеото, което наш потребител ни прати. Може да го видите тук, но предупреждаваме, че не е за хора със слаби сърца.

Във вилната зона в град Враца се развъждат овце, които са подложени на чудовищни мъчения. Животните са вързани за шията и двата предни крака с въже, което след това минава към единия заден крак. Така се придвижват, хранят и спят, а боят с тояга не им е спестен - гледката е потресаваща. Не е за вярване, че това може да се случва в 21-ви век!

Освен цялата жестокост, са нарушени всякакви законови норми и изисквания за отглеждане на животни - като бройка, нужна ваксинация, регистрация и маркиране. Защо въпреки многобройните подадени жалби от свидетелите на този садизъм към животни не се случва нищо?

От БАБХ ни уведомиха, че започват проверка по първия сигнал, който публикувахме по данните от платформата Helpbook.info.

Не са малко сигналите с редица други проблеми, които нашите потребители ни изпращат, но ще ви запознаем с тях в отделен обзор.

Ако видите нередност, пишете ни в платформата Helpbook. Чрез нея вашият сигнал ще стигне до институциите.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК