6-ма в болница след челен удар на цистерна и джип край Скравена (+ВИДЕО)

Движението в района на катастрофата е ограничено и в двете посоки

22.08.2022 | 19:54 Редактор: Елеонора Танева

Тежък пътен инцидент в района на село Скравена ограничи движението в двете посоки, има пострадали. По първоначална информация малко преди 19 часа челно са се ударили цистерна и джип, в  който са пътували 7 души.

Незабавно към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ, съобщиха от МВР.  Шестима пострадали се транспортират  към  болнични заведения. Предстои на мястото на произшествието да се извърши оглед и да се изяснят всички факти и обстоятелства довели до тежкия инцидент.

Движението е ограничено в двете посоки. Всички автомобили изчакват на място или използват обходен маршрут по път II-16 София – Своге – Мездра в двете посоки.

Хора, попаднали в задръстването, споделят, че катастрофата предизвикала дълга колона колоната е и автобус по редовната линия София - Видин. Цистерната била с газ и имат информация, че движението може да не бъде пуснато цяла вечер.

От 18 часа хората казват, че е цистерна с газ и тази нощ няма да могат да минат.

Преди още да стане задръстването има 3-4 линейки както и патрулки. Две от линейките се връщат обратно, но патрулките и част от линейките не се връщат.

"Цистерната трябва да бъде - източена, няма да пуснат пътя скоро. Пуснаха ни по отбивка през с. Новачене", каза Анна Алексиева.

Намерили са алтернативен маршрут за чакащите в колоната, но пътят остава затворен.

Видео: Анна Алексиева

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК