Боклуци, опасни плочи - зачестяват сигналите в Helpbook от Варна

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

22.08.2022 | 15:05 Редактор: Анисия Иванова
Боклуци, опасни плочи -  зачестяват сигналите в Helpbook от Варна

В разгара на лятото зачестяват сигналите в платформата на Helpbook.info от Варна. И това е разбираемо - морската ни столица привлича много почиващи от България и чужбина. И точно поради това проблемите в града стават по-видими и нетърпящи толериране. Ето какво пишат наши потребители:

"Състоянието около кофите за боклук на ул. Д-р Иван Басанович, в района около ДГ Жирафче, са в потресаващо състояние. Разпилени отпадъци, смрад и мизерия. Децата от градината са принудени да минават през този боклук ежедневно. Необходимо е сериозно почистване в района."

В друг сигнал ни сигнализират за: "Опасни плочи пред падане, намиращи се на стената на рампата на входа на подлеза под Дворец на културата и спорта, от страната на Морска градина. Едната плоча е паднала, втора до нея се държи единствено заради парапета. Всеки момент ще падне."

И към двата сигнала за приложени снимки.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook