Рашидов: Бизнесът е пред фалит, ако няма газ

Руският народ е различен от Путин, коментира бившият министър на културата

14.08.2022 | 18:52 Редактор: Елеонора Танева

В предизборната надпревара отново влиза бившият министър на културата от първите два кабинета на Бойко Борисов - Вежди Рашидов. Скулпторът ще се включи в пловдивската листа. В навечерието на кампанията за предсрочния вот Рашидов отправи остри критики към управлението на кабинета "Петков" в предаването "Опорни хора" по отношение на енергийната политика. Според Рашидов Петков е застрашил националната сигурност. 

"Да не забравяме, че руският народ е различен от Путин. Когато ти не си създал алтернатива на своя народ, нямаш право да се отказваш от това, дори и да не го искаш. В момента бизнесът е пред фалит, ако няма газ. Децата, които протестират, нямало да се къпят, ще въшлясат. Останалите 8 милиона искат да се къпят. Мен ме интересува, че тези хора ме накараха да сложа алтернативен климатик. Ако цяла България мине на климатици, ще претоварят мрежата и няма и климатици да има. Кирил или не е добре, или трябва да бъде арестуван, той застрашава националната сигурност", коментира Рашидов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
Някой
преди 1 месец
Първо бащицата Боко застраши нац.сигурност с турски поток, Вежди.Не се излагай на стари години. Сигнализирай за неуместен коментар