Водещи лекари обменят опит на 11-ия Конгрес на Югоизточно-европейския Медицински Форум

Той ще се проведе в периода от 8 до 11 септември в Пловдив и Смолян

10.08.2022 | 11:21 Редактор: Искра Ангелова
Водещи лекари обменят опит на 11-ия Конгрес на Югоизточно-европейския Медицински Форум

Водещи медицински специалисти от Европа и света обменят опит на 11-тия Конгрес на Югоизточно-европейския Медицински Форум, който ще се състои в България. 

Конгресът се организира от ЮЕМФ и ще се проведе в периода 08-11 септември 2022 г., в гр. Пловдив и в гр. Смолян.

Научната програма на събитието е интердисциплинарна, като има за цел участниците в конгреса да се запознаят с най-новите научни и практически разработки в различни области на медицината.

Сред основните теми на форума са:

- Епидемиология, Инфекциозни болести, Имунология; Ковид-19 - последиците и отвъд науката; Kардиология; Oнкология; Tравма, хронична болка, спешна медицина; Сексуално и репродуктивно здраве; Насилие срещу над лекари; Проблеми с бежанци.

В рамките на събитието ще бъде проведена и кръгла маса на тема: “Обществено здраве - национални, регионални и европейски приоритети”.

Доклади в отделните панели ще бъдат изнесени от над 30 водещи университетски лектори, видни представители на медицинските академични среди, ръководители на лечебни заведения, здравни мениджъри от България и чужбина. 

Научната програма на форума ще се проведе в "Конгресен център" - Международен панаир гр. Пловдив.  

Участниците в конгреса ще могат да се насладят на културно-историческото наследство на град Пловдив – Европейска столица на културата 2019 година. Виртуозите от Виенската Филхармония събитието със своите изключителни изпълнения под открито небе в древния Античен театър в Пловдив. А на най-мистичното и величествено място в България - Родопите,  участниците в конгреса ще могат да се насладят на космическия глас на великата Валя Балканска и на гайдарски състав "100 каба гайди".

Цялата информация за 11-тия Конгрес на Югоизточно-европейския Медицински Форум, начинът и необходимите такси за регистрация, опциите за хотелско настаняване и пълната програма на събитието може да намерите на сайта на Югоизточно-eвропейски Медицински Форум: seemfcongress.com.

 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК