HelpBook: Джип влетя в автокъща на Околовръстното

Тежкият автомобил изгубил контрол и в разстояние от 100 м по тротоара съборил всички знаци

08.06.2022 | 17:22 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Джип влетя в автокъща на Околовръстното

За тежки проблеми с автомобилния трафик по Околовръстното шосе на София сигнализира наш потребител в платформата Helpbook.info. Ето какво споделя: 

"Докато органите чакат автомобилният трафик да се саморегулира, както свободният пазар се саморегулира от законите на търсенето и предлагането, джип влетя в отсрещната автокъща".

"Тежкият автомобил изгуби контрол и в разстояние от 100 м по тротоара събори всички знаци, събори навеса на автокъщата и се заби в автомобилите за продажба. Това се случи на 2 юни в 14:50. Мястото е автокъща, намираща се на Околовръстния път край Горубляне. Дойде пожарна. Дойде линейка. След 30 мин. пристигна полиция. След 40 минути пристигна и КАТ. Въпрос на време да се случи нещо непоправимо", твърди нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК