"Мис Ромка" - Дженифър мечтае да завърши училище, ще става лекар и гримьор

Принцесата на махалата получи златен пръстен и 100 лв. награда

09.05.2022 | 19:38 Редактор: Елеонора Танева

Нетрадиционен конкурс за красота се проведе в Петрич. В града за поредна година избраха "Мис Ромка". За изненада на жителите и гостите на града, при оценяването не бяха взети под внимание уменията на момичетата да изпълняват екзотични танци, а това какви са мечтите им.

Под лъчите на майското слънце зрителите и журито на конкурса "Мис Ромка" имаха възможността да оценят деветте претендентки. Те дефилираха под звуците на модерна музика в красиви рокли. 

Победител в конкурса стана 14-годишната Дженифър Огнянова. Тя мечтае е да завърши училище и да има и професия. Хобито на седмокласничката е да спортува. 

"Искам да стана гримьор и медицинска сестра", каза Дженифър.

Принцесата на махалата получи златен пръстен и 100 лв. награда. На второ и трето място  журито класира не по едно, а по две момичета. Което постави организаторите в неловка ситуация, защото се бяха подготвили само с три корони. Сърдити обаче нямаше, защото за всички имаше подаръци. 

За втора година в конкурса не се оценяваха танцувалните умения на момичетата. Пред публиката те бяха описани като ученички с мечти и които искат да станат независими млади дами. 

Тази година девойките получиха призове в категориите "най-амбициозна", "най-грациозна", имаше и "момиче на публиката". 

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
много хубаво всички се радват Сигнализирай за неуместен коментар