Куче нахапа жена в Павел баня, уби нейното чихуахуа в ръцете ѝ

Ивелина Василева е с нахапвания по цялото тяло, има четири шева

12.04.2022 | 14:27 Редактор: Елеонора Танева

Жена беше нахапана от куче в Павел баня, докато разхожда своите домашни любимци. Ивелина разхожда двете си малки кученца на метри от последните къщи в Павел баня, когато върху нея се нахвърля каракачанска овчарка. Животното излиза от селскостопански обект и започва настървено да я лае. Жената взима в ръце двете си кученца, но каракачанката се нахвърля върху нея и я събаря. 

"Започна да лае и след малко ме захапа за бедрото и ме събори на земята. След което пусна бедрото и ме захапа под мишницата. А аз през това време държа двете кученца в ръце. След малко ме пусна и захапа малкото ми кученце, което беше в дясната ми ръка и започна да го дърпа", разказа за преживения ужас Ивелина Василева.

Кучето убило малкото чихуахуа пред очите на жената.

"Това е нещо, което не мога да преживея. Не мога да забравя очите му в момента, в който го захапа", разказа през сълзи Ивелина.

Първи на помощ се притичват хора от близките къщи. След малко идва и съпругът ѝ.

"Тя не може да говори от шок, от болка от всичко, което се случва. Пищи, плаче", сподели Теологос Кангелидис.

Не само Ивелина разхожда кучетата си в този район. Жената е с нахапвания по цялото тяло. Има четири шева, предстоят ѝ хирургични интервенции. 

Имотът, в който е агресивното куче, се ползва от фирма, която работи по време на кампанията по събиране на розов цвят. От Общината в Павел баня, заявиха, че ще потърсят собствениците, които са в София и ще настояват кучето да бъде дадено в приют.

Вижте повече в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
боби
преди 2 години
няма наказания, беззаконието продължава. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
Валери
преди 2 години